انواع وکیل دادگستری

در مقاله قبل در مورد انواع وکیل دادگستری به تعریف وکیل انتخابی، وکیل معاضدتی، وکیل تسخیری و وکیل سازمانی پرداختیم و در این مقاله دیگر موارد وکیل دادگستری را بیان می‌کنیم:

انواع وکیل دادگستری

به طور کلی هشت نوع وکیل دادگستری در ایران وجود دارد.

عناوین وکلایی که به دادگستری مراجعه می‌کنند با توجه به مفاد و محتویات قوانین مورد استناد شامل موارد زیر می‌باشد:

5- وکیل اتفاقی: اگر شخصی تحصیل کرده رشته حقوق باشد ولی شغل او وکالت نباشد، بخواهد به صورت اتفاقی برای حل مشکلاتی که بستگان نزدیک او در مراجع قضایی دارند، خارج از چرخه و آزمون‌های کانون وکلای دادگستری، از این کانون برای همان مورد خاص پروانه وکالت موردی بگیرد، با طی مراحل قانونی و پرداخت هزینه مربوطه می‌تواند به این امر اقدام نماید. شخصی که با این روش وکالت موردی برای دفاع از حقوق خویشاوندان و بستگانش گرفته ‌است را وکیل اتفاقی می‌گویند.

6- وکیل کارآموز یا کارآموز وکالت: افراد تحصیل کرده در رشته‌های حقوق پس از قبولی در آزمون‌های ورودی کانون وکلای دادگستری باید مدتی را نزد وکیل باسابقه به عنوان کارآموز سپری نمایند. این افراد می‌توانند در مدت کارآموزی زیر نظر سرپرستان خود، وکالت پرونده‌های سبک را برعهده بگیرند. به وکلایی که در دوران کارآموزی به وکالت می‌پردازند، وکیل کارآموز یا کارآموز وکالت می‌گویند.

7- وکیل قوه قضاییه: به تمامی افرادی که در رابطه با اجرای ماده 187 قانون پنج ساله سوم توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور از مرکز امور کارشناسان قوه قضاییه و مشاورین حقوقی پروانه وکالت دریافت کرده‌اند، وکیل قوه قضا‌ییه می‌گویند.

8- وکیل ایثارگران یا وکیل حمایتی: هنگامی که بسیجیان و افراد ایثارگر در موضوعات حقوقی و قضایی با مشکلاتی رو به رو می‌شوند، وکلای قضایی که در اجرای قانون حمایت قضایی و یا قانون سپاه از دفتر حمایت قضایی پروانه دریافت نموده‌اند، به عنوان وکیل ایثارگران و بسیجیان در مراجع قضایی حاضر شده و خود را با نام وکیل حمایتی معرفی می‌کنند.

وکیل کلاهبرداری

وکیل رابطه نامشروع 

وکیل آنلاین تلگرام 

وکیل آنلاین واتس اپ

وکیل مواد مخدر

مالیات بر ارث

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.